Otvoreni su Supermarketi Plodine u gradovima Trogiru i Rabu.

Ovim potezom nastavljena je strategija širenja maloprodajne mreže diljem Republike Hrvatske, investicije su vrijedne sedam milijuna eura, u Trogiru je zaposleno 56, a u Rabu 45 novih djelatnika.

Poslovnica u Gradu Trogiru (Ulica Kardinala Alojzja Stepinca 112, TC Maris) je jedanaesta poslovnica u Dalmaciji, poslovnice možete pronaći i u Zadru (3 poslovnice), Splitu(2 poslovnice), Šibeniku(2 poslovnice), Vodicama, Biogradu te nedavno otvorenom Ninu.

Novi supermarket prostire se na 2 600 četvornih metara. Svojim načinom raspodjele odjela i asortimana, potrošačima pruža funkcionalnu i ugodnu kupovinu, uz primjenu najmodernijih standarda u trgovini. Asortimanska ponuda broji više od 15 000 proizvoda…

Supermarket Plodine Trogir svakodnevno raditi 07-23 sata.

U Gradu Rabu, na adresi Mundanije 12b, otvoren je novi, šesti prodajni centar Plodina na otocima pored supermarketa na otoku Krku u Gradu Krku i Malinskoj, na otoku Pagu u gradovima Pag i Novalja te na otoku Cresu u Gradu Cresu.

Otok Rab jedan je od vodećih turističkih destinacija, otvaranjem ovog supermarketa  doprinosi se unapređenju ukupne turističke ponude, prodavaonica se prostire na 2 000 četvornih metara i broji 180 parkirnih mjesta.

Novitet u supermarketu Plodine Rab je samoposlužna pekara, koja nudi svježe i tople pekarske proizvode koji se peku u supermarketu.

Supermarket Plodine Rab svakodnevno radi 07-23 sata.

Komentiraj