Marko Lukunic/PIXSELL

Ličko-senjski župan Milan Kolić oduzeo je svojoj zamjenici pravo na službeni automobil

Prelazak Ivane Tomaš, zamjenice ličko-senjskog župana Milana Kolića, iz redova HDZ-a u redove stranke Milana Bandića nije najbolje sjeo ličkim HDZ-ovcima koji od početka predizborne kampanje na razne načine pokušavaju ocrniti svoju dojučerašnju stranačku kolegicu.

Posljednji u nizu napada na zamjenicu župana dogodio se proteklog tjedna kada je župan Milan Kolić obavijestio svoju zamjenicu da joj oduzima pravo na korištenje službenog automobila. Službeno obrazloženje glasi da je Kolić svojoj zamjenici oduzeo automobil zato što se ona trenutno nalazi u kampanji, pa ne može koristiti službeni automobil.

Međutim, zanimljivo je da Kolić, ako je suditi po predizbornim skupovima HDZ-a na području Ličko-senjske županije, također vodi kampanju, ali sam sebi nije oduzeo pravo na službeni automobil. Lokalni lički mediji pišu da je ovo nastavak šikaniranja zamjenice župana od ličkog HDZ-a i to zbog straha da bi Ivana Tomaš na izborima mogla oteti presudne glasove Domoljubnoj koaliciji kojoj će svaki glas biti važan u borbi za formiranje nove vlade.

Komentiraj

FOTO:Marko Lukunic/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.