Predsjednik Udruge Specijalne policije Republike Hrvatske i jedan od vođa prosvjeda branitelja u Savskoj 66 Josip Klemm gostovao je u emisiji ‘2U9’ Romana Bolkovića na Jabuci Tv, gdje je komentirao povike ‘Za dom spremni’, koji su se mogli čuti na prosvjedu protiv oduzimanja koncesije Z1 televiziji.

“Tko kaže da Milanović nekome nije platio da to viče? Ja se ne želim poistovjećivati s NDH. Josip Klemm je protiv bilo kakvog fašizma, nacizma i komunizma i to tvrdim već godinama. Ono na čemu počiva Hrvatska su demokratski izbori 1990. i Domovinski rat. Samo oni koji ne cijene noviju hrvatsku povijest vraćaju nas u Drugi svjetski rat”, rekao je Klemm.

Njegove je izjave komentirao Ranko Ostojić na svom Facebook profilu. “I meni je to sumnjivo. Tko bi normalan promislio da bi vođa prosvjeda Velimir Bata Nabujanec uzvikivao ustaške pokliče. To je kao da NETKO kaže da je isti osuđeni diler kokaina…ili još gore da je Klemm neplatiša poreza..”, napisao je Ostojić.

I meni je to sumnjivo. Tko bi normalan promislio da bi vođa prosvjeda Velimir Bata Nabujanec uzvikivao ustaške pokliče….

Posted by Ranko Ostojić on Monday, February 1, 2016

Komentiraj