HINA/ Tomislav PAVLEK

Trener münchenskog Bayerna Pep Guardiola rekao je u petak kako je donio odluku o svojoj budućnosti u bavarskom velikanu. Guardiolin ugovor ističe u lipnju sljedeće godine, a već su ga u nekoliko navrata povezivali s preuzimanjem klupe Chelsea ili Manchester Cityja.

Guardiola će svoju odluku objaviti nakon subotnje utakmice protiv Hannovera. U međuvremenu, nogometaši Thomas Müller, Jerome Boiateng, Xabi Alonso i Javi Martinez produžili su svoje ugovore s njemačkim prvakom.

“Ovdje sam već 15 godina i presretan sam. Ponosan sam što sam produžio ugovor”, rekao je 26-godišnji Müller, za čije se usluge interesiraju najveći europski klubovi.

Bayern je s Guardiolom na klupi osvojio dva naslova prvaka Njemačke od 2013. godine, kada je stigao u klub. Španjolska Marca u srijedu je objavila kako je Guardiola čelnicima Bayerna već rekao kako će otići iz kluba.

“Kalle (Rummenigge) zna apsolutno sve. Klub, Rummenigge i ja već smo rekli kako ćemo nešto reći nakon posljednje utakmice s Hannoverom. Tako će i biti”, rekao je Guardiola.

Komentiraj