Čak tonu i pol duhana, namijenjenog za neovlaštenu preprodaju, policija je pronašla u kući muškarca s osječkog područja, starog 48 godina, kojega se sumnjiči za kazneno djelo nedozvoljene trgovine.

Prema priopćenju državnog odvjetništva, tijekom kriminalističkog istraživanja, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave osječko-baranjske, zbog sumnje u nedozvoljenu trgovinu, Općinsko državno odvjetništvo podnijelo je sucu istrage Županijskog suda u Osijeku zahtjev za pretragu doma i drugih prostorija osumnjičenog 48-godišnjaka.

Zahtjev je prihvaćen te je sudac istrage izdao nalog za pretragu doma i drugih prostorija osumnjičenika, a tijekom pretrage je kod osumnjičenika pronađeno oko 1,5 tone duhana namijenjenog za neovlaštenu preprodaju. Osumnjičenik je uhićen i bit će ispitan u državnom odvjetništvu.

Komentiraj

FOTO:Pixabay
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.