U nedjelju je u Osijeku obilježena prva godišnjica rada Taxi Cammeo franšize. Osijek je prvi hrvatski grad u kojem je franšiza pokrenuta, a danas je tamo prisutno 20 taksi vozila Taxi Cammea koja su Osječanima na raspolaganju danonoćno.

Kako ističu iz Cammea, u okviru franšize zaposleno je 60 ljudi, a broj se stalno povećava jer se povećava i potražnja za njihovim uslugama. “Zahvaljujući povoljnim uvjetima suradnje, nositelji Taxi Cammeo franšize ostvaruju znatno bolja primanja, a kvaliteta usluge je na zavidnoj razini, usklađena s najvišim profesionalnim standardima i potrebama krajnjeg korisnika usluge”, dodaju.

Iz Cammeo grupe naglašavaju kako prema nositeljima franšize postupaju kao partneri, a ne kao konkurenti te smatraju da je upravo to njihova snaga i razlog porasta prometa.

Priliku za rad, dodaju, dobivaju i nezaposleni pojedinci koji se u sklopu Taxi akademije educiranju o korištenju softverskog sustava Taxi Navigatora, pravilima bontona i poslovanja Cammeo grupe te svih ostalih detalja važnih za pružanje kvalitetne i pouzdane usluge.

Komentiraj