OPLEO PO SLAVNOM NIZOZEMCU Hugo Sanchez: Louis van Gaal je nitkov!

Legenda Real Madrida, Meksikanac Hugo Sanchez trenera Manchester Uniteda Louisa van Gaala nazvao je ‘nitkovom’ zbog načina na koji se odnosio prema Javieru Chicharitu Hernandezu za vrijeme utakmice Uniteda i Club Bruggea. Manchester je tu utakmicu pobijedio, a Chicharito je promašio jedanaesterac. Nakon promašaja, kamere su pronašle van Gaala i Ryana Giggsa kako se pogledavaju, mršteći se i kolutajući očima.

Osim jedanaesterca, Chicharito je promašio još nekoliko izglednih prilika za ‘Crvene vragove’. Bila je to noć za zaborav za Meksikanca, koji je sada već bivši igrač Manchester Uniteda – prije nekoliko dana potpisao je ugovor s Bayer Leverkusenom.

“Van Gal je donio potpuno lošu odluku – i to mu nije bio prvi put. Ponovio je to 50 tisuća puta. I sam sam trener, a jedan se trener ne smije tako ponašati prema vlastitom igraču. Nakon promašaja trebao se ustati sa stolice i zapljeskati te poručiti igraču da vjeruje u njega. Ali, kakve je poglede tazmjenjivao s Giggsom… Nitkov”, priča Sanchez.

Legenda Reala slaže se kako je Chicharito odigrao lošu utakmicu, ali ističe kako svi nogometaši imaju loših poredstava. “Van Gaal je nitkov – nadam se da će Englezi shvatiti da je loša osoba i da se jako lošr odnosi prema svojim nogometašima. Trebao bi biti profesionalac. Nogometaši zaslužuju profesionalni i humani tretman”, zaključio je.

Komentiraj