Na Općem izbornom saboru HDZ-a prebrojani su glasovi za članove Predsjedništva stranke, a neslužbene informacije potvrđuju kako su se delegati u velikoj mjeri držali “šalabahtera” objavljenog u medijima, a koji su navodno usuglasili prvi ljudi stranke Tomislav Karamarko, Milijan Brkić i Tomislav Čuljak.

U Predsjedništvo su tako ‘prošli’ Ivan Anušić, Pero Ćosić, Josip Križanić, Žarko Tušek, Zlatko Hasanbegović, Anton Kliman, Darko Milinović, Božidar Longin, Zlatko Ževrnja i Željko Turk.

Najviše je glasova, po neslužbenim informacijama, dobio Hasanbegović (1227), slijede ga Milinović (1210) i Tušek (1100).

Sa “šalabahtera” koji je objavljen, u Predsjedništvo nije ušao jedino Nenad Horvatić, a umjesto njega, delegati su izabrali Križanića.
U tijeku je ručno prebrojavanje glasova za članove Središnjeg odbora stranke, kojemu se pristupilo zbog neispravnog optičkog čitača.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.