Tin Šunjerga, koji je u subotu ubio majku i oca u mjestu Čista Velika, priveden je jutros u DORH. Ispred zgrade suda su se okupili brojni novinari, ali i građani.

Na pitanje novinara je li Šunjerga priznao i izrazio krivnju, Frano Baica, odvjetnik Tina Šunjerge, rekao je da na neki način jest. “Priznao je što je učinio. Imao je motive. To sad već spada u detalje obrane. On meni djeluje kao prosječan momak, a njegovi motivi i razlozi… teško je to razumjeti”, kazao je odvjetnik za Novu TV.

Odvjetnik Baica također je kazao kako Tinu Šunjergi prijeti kazna zatvora od 5 do 50 godina.

Kako doznaje Jutarnji list, Tin Šunjerga priznao je zločin i pred zamjenikom županijskog državnog odvjetnika izrazio duboko žaljenje i kajanje za ubojstvo svojih roditelja. Tijekom ispitivanja bio je miran i staloženim riječima do najsitnijih detalja ispričao način na koji je ubio majku i oca.

Govoreći o motivima koji su ga naveli na zločin, Tin Šunjerga naveo je verbalne sukobe s roditeljima koji su kulminirali posljednjih dana, odnosno da više nije mogao trpjeti stalne prigovore oca i majke o njegovom načinu života, piše Jutarnji.

Neslužbeno se doznaje kako će tijekom dana na ispitivanje privesti i drugu dvojicu, 18-godišnjaka i 20-godišnjaka, osumnjičene da nisu prijavili ubojstva iako su za njih znali. Treći osumnjičenik, koji je prema sumnji policije također znao za ubojstva, maloljetan je i uz prijavu je pušten na slobodu, piše Dnevnik.hr.

Komentiraj