Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić danas je reanimirao 39-godišnjeg stranca, koji se oko 12.30 srušio u nesvijest i ostao bez pulsa.

Kako prenosi Dubrovački dnevnik, Vlahušić se upravo u trenutku kada je muškarac pao u nesvijest našao u blizini, zaustavio automobil i reanimirao ga.

“Pola sata nakon podne, gradonačelnik je vršio reanimaciju nad beživotnim tijekom nekog mladića. Djelatnici doma, koji su se službeno našli na licu mjesta, ponudili su pomoć u ljudstvu i u prijevozu, no gradonačelnik je vratio ne samo život nego i osmjeh tom nesretnom mladiću”, rekla je na svojem Facebook profilu jedna od djelatnica Doma za starije i nemoćne osobe u Dubrovniku.

Očevici tvrde da je Vlahušić, nakon što je muškarcu spasio život, otišao na zakazane sastanke ne želeći dodatnu pozornost.

Treća je to pomoć gradonačelnika u medicinske svrhe. Prilikom prve vožnje broda Argosy koji je dio lokrumske flote, do dolaska hitne pomoći je pomagao svećeniku don Tomi Lučiću, a lani je također pomagao jednom strancu, piše Dubrovački dnevnik.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.