Riječ parfem potiče od latinske riječi per fumum što u prijevodu znači ‘kroz dim’.

Ovi ‘mirisni zavodnici’ postoje već više od pet tisuća godina, a prvi put su parfeme koristili u staroj Perziji kako bi ublažili neugodan miris tijela, dok su ih kasnije Arapi razvili u snažno sredstvo za zavođenje.

Danas svaka žena ima barem jedan do dva parfema koje koristi ovisno o namjenama, a u nastavku donosimo četiri najčešća razloga za odabir i korištenje parfema:

Potpis koji priča priču. Mnoge žene često odabiru jedan parfem kojeg obožavaju i s kojim žele da ih ljudi povezuju. Parfem kao potpis ili signature parfume jest onaj koji odgovara osobnosti žene, bilo da se radi o snažnoj ženi, atraktivnoj zavodnici, brižnoj majci, nježnoj romantičarki ili svestarnoj ‘sve u 1’ modernoj ženi.

Mirisni modni dodatak. Žene odabiru parfeme i ovisno o odjevnoj kombinaciji i svom stilu za taj dan. Večernja haljina i zavodljive note ili sportski look i osvježavajuće note? Poslovni sastanak uz profinjenu elegancija ili opuštena kava s prijateljicama u nježnom cvjetnom mirisu?

Prodieux-parfum_RS

Hedonizam. Parfemi su dio hedonizma, svojevrsan statusni simbol, ali i onaj mali dio luksuza dostupan većini žena. Stoga predstavljaju i savršen poklon za sebe ili druge. No, najvažnije od svega – čine nas sretnima, bilo da bude lijepe uspomene, podižu nam raspoloženje ili nam omogućavaju da kroz njih naglasimo svoj karakter i individualnost.

Zavođenje. Najčešći razlog za kupovinu parfema jest ipak njegova sposobnost zavođenja. Žene, ali i muškarci, najčešće odabiru parfeme kao pomoć u zavođenju. Parfemi sa određenim mirisnim notama poput mošusa, vanilije, cimeta, jasmina, ljiljana, sandalovine, ruža i crnog papra stimuliraju seksualno uzbuđenje pa su savršeni za zavođenje.

Miris koji budi ženstvenost

Za sve žene zavodnice, za zavodljive i senzualne trenutke te uvijek kada želimo probuditi svoju uspavanu ženstvenost, posegnite za kultnom jantarnom bočicom NUXE Prodigieux® le parfum Čudesnog parfema.

Topla, sunčana priča započinje citrusnim notama bergamota i mandarine te mirisnim notama cvjetova naranče. Njegovo baršunasto srce čine raskošni buket ruže, gardenije i magnolije, koje završavaju neodoljivo zavodljivim notama nježne vanilije i kokosovog mlijeka.

Više informacija pogledajte na www.nuxe.hr.

Prodigieux_Prodigieuse_LeParfum_splash

Komentiraj