HMD Global, dom telefona Nokia i tvrtka ZEISS danas su najavili sklapanje ekskluzivnog partnerstva čiji je cilj postaviti nove standarde snimanja unutar industrije pametnih telefona. Ovaj dugoročni sporazum temelji se na na zajedničkoj povijesti i stručnosti dviju tvrtki.

Sa zajedničkom željom za unapređenjem cjelokupnog doživljaja snimanja na pametnim telefonima – što uključuje cijeli sustav softvera, usluga, kvalitete ekrana i optičkog dizajna – ovo će partnerstvo omogućiti zajednički razvoj novih standarda snimanja te povratak brenda ZEISS pametnim telefonima Nokia.

Povezanost dviju megatvrtki počela je prije više od jednog desetljeća i temelji se na zajedničkoj strasti za inovacijom, uvijek nudeći ono najbolje za korisnika. Prethodna suradnja dovela je do tehnoloških inovacija kao što je prva multi megapikselna kamera na mobilnom telefonu i do još mnogo drugih uređaja kojima su se postavili novi standardi, od Nokia N serije do uređaja koji uključuju tehnologije Nokia PureView.

“Suradnja s tvrtkom ZEISS važan je dio naše posvećenosti da uvijek pružimo najbolji mogući doživljaj našim korisnicima. Naši obožavatelji žele nešto više od izvrsne kamere za pametni telefon, žele cjelokupni doživljaj snimanja koji ne samo da postavlja nove standarde, već ih i redefinira. Naši obožavatelji to očekuju, a mi ćemo im to i dati zajedno s tvrtkom ZEISS, zajednički razvijajući doživljaj snimanja za sve“, rekao je gospodin Arto Nummela, Generalni direktor HMD Global.

“Suradnja tvrtki HMD Global i ZEISS kroz pametne telefone Nokia ponovno će unaprijediti holistički doživljaj snimanja za korisnike, koji se temelji na izvrsnosti i inovaciji. Ovo partnerstvo stoji na čvrstim temeljima. Zajedno se radujemo uzbudljivom putovanju u budućnost sofisticirane tehnologije snimanja na pametnim telefonima”, izjavio je dr. Matthias Metz, član Izvršnog odbora Grupe ZEISS.

Komentiraj