Hrvatski prvak Dinamo, nakon jučerašnje izgubljene utakmice protiv olypiakosa u trećem kolu Lige prvaka, dobio je još jednu poražavajuću vijest. Naime, ponovljeni testovi B uzorka urina Arijana Ademija uzet nekon utakmice prvog kola Lige prvaka protiv Arsenala također je bio – pozitivan.

Sastanak Disciplinske komicije UEFA-e održat će se 27. listopada, a tamo će se odlučivati o slučaju nogometaša Dinama i makedonske reprezentacije. “Prema pravilima Uefe GNK Dinamo i sami igrač ne smiju ništa komentirati dok disciplinski postupak ne bude završen”, ističu u priopćenju iz Dinama.

Podsjetimo, nakon pobjede ‘Modrih’ protiv Arsenala u prvom kolu LP-a, rezultati doping kontrole pokazali su kako je nalaz Arijana Ademija bio pozitivan na nedozvoljena sredstva te je UEFA otvorila istragu.

Reprezentativcu Makedonije prijeti čak četverogodišnja suspenzija. Ademi tvrdi kako nije ništa svjesno uzimao, a ako to i dokaže, biti će suspendiran na dvije godine. 24-godišnji nogometaš neće Dinama ‘koštati’ jedina tri boda osvojena u Ligi prvaka jer je jedini Dinamov nogometaš koji je bio pozitivan na doping testu. Ali, menadžer Arsenala Arsene wenger u utorak je bacio sumnju kako Ademi nije bio jedini dopingirani u redovima ‘Modrih’.

Komentiraj

FOTO:Petar Glebov/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.