NACIONAL JE PRISUSTVOVAO SKUPU U BUDIMPEŠTI na kojem je bio i Zsolt Hernádi, čovjek za kojim je Hrvatska još 2013. raspisala tjeralicu. Otkrivamo zašto hrvatska delegacija na čelu s potpredsjednicom Vlade nije reagirala na njegovo prisustvo

Koncem proteklog tjedna Nacional je uspio rekonstruirati što se nalazi u pozadini svojevrsnog diplomatskog incidenta, suštinski mađarske provokacije, koja se dogodila tijekom prošlotjednog potpisivanja memoranduma o dvosmjernom toku plina kroz hrvatsko-mađarsku plinsku interkonekciju Donji Miholjac – Dravaszerdahely, koju su prošloga utorka u Budimpešti potpisale Hrvatska i Mađarska.

Pročitajte članak u cijelosti na našem digitalnom izdanju.

Komentiraj

FOTO:PIXSELL
PODIJELI
Sandra Carić Herceg, rođena 1963. godine u Zagrebu, dugogodišnji novinar sa profesionalnim iskustvom u dnevnim i tjednim listovima, novinskim agencijama i na portalima. Kao novinar radila u Slobodnoj Dalmaciji, surađivala u nekadašnjem tjedniku Nedjeljna Dalmacija, te kao dopisnik iz Hrvatske izvještavala za nezavisnu novinsku agenciju Beta (Srbija). Radila kao novinar na portalu Index, te kao glavni urednik web stranice Nautica Portal. Uže područje interesa: energetika.