Dugo očekivana Nokia 3310 napokon je stigla u prodaju u Republiku Hrvatsku.

Ovaj redizajnirani uređaj, sinonim za izdržljivost, kvalitetu i nevjerojatno dugotrajnu bateriju, ima veliki broj poklonika diljem svijeta, a ujedno je i najprodavaniji mobitel u Hrvatskoj do danas.

Od trenutka predstavljanja u Barceloni, u veljači ove godine, zabilježen je do sad nezapamćen interes kupaca i velik broj upita za novim modelom. Važno je istaknuti da se radi o klasičnom mobitelu s tipkama u eri apsolutne vladavine pametnih telefona.

Nokia 3310 prvi puta je predstavljena 2000. godine i od tada je postala kultni pojam u svijetu mobilne tehnologije, ali i u pop kulturi općenito. Ovaj model obilježili su iznimno čvrsto i otporno kućište, gotovo imuno na padove i oštećenja, ali i atraktivno zamjenjivo kućište s kojima su korisnici mogu personalizirati svoj uređaj.

Nokia 3310 (2017) gotovo je u pola tanja i čak 53 g lakša u odnosu na originalni model, a dizajn je osvježen zaobljenim kutovima koji daju nešto blaži i manje robustan izgled. Prepoznatljive tipke koje su promijenile način na koji smo komunicirali putem SMS poruka, zadržane su i u novoj verziji. Novi LCD zaslon u boji na novom modelu iznosi 2.4“, a opremljen je s polarizirajućim slojem koji omogućava nesmetano korištenje čak i prilikom izrazito jakog osvjetljenja. Verzija 2017 donosi i 2MP kameru s bljeskalicom te mogućnost snimanja video zapisa. Najimpresivnija nova karakteristika je odvojiva baterija koja traje nevjerojatnih 22 sati tijekom razgovora, a čak 31 dan u stand by načinu rada.

Veliki povratak ima i legendarna igra Zmije. Iako su različite verzije ove popularne igre godinama dostupne kao aplikacije za pametne telefone, nova verzija dolazi u obojenom dizajnu.

Novi model možete pronaći u internetskoj trgovini mobis.hr.

Komentiraj