Predsjednik stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je u utorak da ga nitko još nije zvao iz velikih koalicija u vezi s koaliranjem radi formiranja nove vlade i poručio da će dva glasa njegove stranke u Saboru dati onome tko na djelu pokaže, u što sumnja, da zastupa načela rada i solidarnosti.

 Bandić je na pitanje novinara jesu li ga kontaktirali iz Domoljubne koalicije i koalicije Hrvatska raste, rekao da nisu. “Ne, ne. Pa oni su zauzeti sada sa pregovorima i treba im držati fige da što prije to naprave”, rekao je.
 “Oni koji budu na djelu svjedočili rad, struku, zajedništvo, odgovornost i solidarnost, ja ću im dati ova dva glasa Stranke rada i solidarnosti. Imat će ta dva glasa. Međutim, sumnjam da će to itko napraviti na djelu. Na riječima da, ali na djelu to još nitko nije napravio, osim mi u Zagrebu. Prema tome, teško ćemo nekoga podržati na onim počelima na kojima počiva Stranka rada i solidarnosti”, istaknuo je Bandić.

  “Rada je sve manje, podobni su umjesto sposobni, zajedništva ni u peti, odgovornosti nema, jer oni koji izgube idu dalje, ljudi to vole valjda, i solidarnosti nema, osim u Zagrebu”, istaknuo je. “Prema tome, bit će teško. Ali, pustimo nek se pripetava, tjedan-dva dana. Bit ćemo pametniji za tjedan dana”, poručio je Bandić.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.