Rezervirajte drugi vikend u listopadu za nezaboravnu zabavu sa svojim mališanima u CineStar kinima s pet zvjezdica.

Vijest da će se po treći put održati Dječji festival u CineStar kinima zasigurno će razveseliti sve mališane, ali i njihove roditelje. Prošlogodišnji Dječji festival bio je pravi hit među roditeljima i njihovim mališanima te je oborio sve rekorde posjećenosti s preko 25 000 posjetitelja. Ove godine ovaj obiteljski i dječji event odvija se za vrijeme Međunarodnog tjedna djeteta i trajat će četiri dana, točnije od 06. do 09. listopada, ali nešto drugačijeg koncepta.

Dani za vrtiće i škole su 06. i 07. listopada od 9 do 14 sati , u sklopu kojih će učenici prije projekcije filma, moći pogledati edukativne kratke filmove na temu ‘Različitost je dobra’ koje je ustupio partner Festival o pravima djeteta. Učenike očekuje i nagradni natječaj putem kojeg mogu osvojiti besplatnu projekciju filma za cijeli razred.

Obiteljski dani su 08. i 09. listopada, u vremenu od 11 do 17 sati. Svi posjetitelji moći će kupiti svoju ulaznicu za 2D projekcije dječjih filmskih hitova po promotivnoj cijeni. Prave igraonice u kinu biti će organizirane u CineStaru Novi Zagreb i Split, gdje djecu čekaju kreativne radionice, facepainting, glitter tatoo, torta, druženja s omiljenim filmskim junacima, a očekuju ih još mnoštvo iznenađenja.

Novost Dječjeg festivala povodom treće obljetnice je Parada filmskih likova koja će krenuti 08. listopada u CineStaru Novi Zagreb, a proći će po cijelom Avenue Mallu. Vesela parada omiljenih likova iz crtanih filmova kreće u 10 sati iz lobbya kina. CineStar i Avenue Mall pozivaju sve zainteresirane roditelje i njihove mališane da se maskiraju u svoje omiljene crtane i filmske likove te prisustvuju paradi, gdje će 100 najbolji maski biti nagrađeno.

Stoga ne propustite ovaj jedinstveni događaj namijenjen djeci uz nezaboravnu zabavu, filmske hitove i osmijeh.

Sve što vas još zanima pogledajte na linku.

08. listopada u CineStaru Novi Zagreb, a proći će po cijelom Avenue Mallu. Vesela parada omiljenih likova iz crtanih filmova
Dana 08. listopada u CineStaru Novi Zagreb održat će se vesela parada omiljenih likova iz crtanih filmova

Komentiraj