NIKAD NE RECI NIKAD Slash i Axl Rose ponovno komuniciraju, okupljanje Gunsa na vidiku?

Čini se kako su Slash i Axl Rose zakopali ratnu sjekiru. U novom intervjuu za švedsku televziju Aftonbladet, Slash je rekao kako je pomirenje sa Roseom moglo doći i ranije, a obožavatelji će bez sumnje biti oduševljeni vijestima koje rađaju nadu u ponovno okupljanje legendarnig Guns ‘N Rosesa.

“Čuo sam da ste se pomirili sa Axl Roseom”, upitao je Slasha švedski novinar, a slavni gitarist je potvrdio kako je u kontaktu sa bivšim kolegom iz benda. “Malo smo zakasnili. Ali, sada je sve super. Znate, treba rastjerati neke negativne stvari koje su se događale toliko dugo”, rekao je Slash.

Novinar ga je potom pitao ima li šanse za ponovno okupljanje originale postave Gunsa, no Slash se nije činio pretjerano oduševljen. “Oh, ne mogu vam odgovoriti na to pitanje. Ali, promijenimo temu”, dodao je.

Ipak, ranije ove godine Slash je na slično pitanje odgovorio: “Nikad ne reci nikad”.

slash i axl Rose nisu razgovarali nakon što je gitarist napustio bend, a Axl je obožavateljima 2010. rekao kako Slash ‘nema pojma, samo priča i prearogantan je’.

Godinu dana kasnije Axl je odlučio propustiti ulazak Gunsa u Rock and Roll Kuću slavnih, kazavši kako je ‘beskrajna količina revizionizma i fantazije loši pokušaji kojima se pokušavaju odvratiti napori u trenutnoj postavi benda’.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.