Britanska pjevačica Adele upozorila je republikanskog kandidata za američkog predsjednika Donalda Trumpa kako nema njenu dozvolu da u svojoj kampanji koristi njenu pjesmu ‘Rolling in the Deep’. Ovaj veliki hit Adele Trump je koristio na svojim skupovima kako bi ‘podgrijao’ atmosferu, a njegovi pristaše posebno su reagirali na stohive ‘We could have had it all” (a mogli smo imati sve).

Trump, koji je inače veliki fan Adele, nakon svojih se govora poslužio i pjesmom ‘Skyfall’, tematskoj pjesmi iz James Bonda. Obožavatelji britanske pjevačice bijesni su što se Trump u svojoj kampanji koristi glazbom slavne Adele, prenosi Independent. Mnogi se pitaju plaća li Trump Adele za korištenje njene glazbe.

“Adele nije dala dopuštenje da se njena glazba koristi u bilo kakvim političkim kapanjama”, poručio je glasnogovornik pjevačice.

https://www.youtube.com/watch?v=5dd6KZSSiMo

Trump na svojim skupovima nije puštao samo Adeline stvari. Frontmen Aerosmitha Steven Tyler naredio je kontroverznom poduzeztniku da prestane koristiti njihovi baladu ‘Dream On’ na svojim skupovima, a Trumpu je čak poslao i sudsku zabranu. Tyler, objasnio je, nije želio da ga se na bilo koji način povezuje s predsjedničkom kampanjom Donalda Trumpa.

Komentiraj

FOTO:Screenshot/YouTube
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.