Britanska pjevačica Adele upozorila je republikanskog kandidata za američkog predsjednika Donalda Trumpa kako nema njenu dozvolu da u svojoj kampanji koristi njenu pjesmu ‘Rolling in the Deep’. Ovaj veliki hit Adele Trump je koristio na svojim skupovima kako bi ‘podgrijao’ atmosferu, a njegovi pristaše posebno su reagirali na stohive ‘We could have had it all” (a mogli smo imati sve).

Trump, koji je inače veliki fan Adele, nakon svojih se govora poslužio i pjesmom ‘Skyfall’, tematskoj pjesmi iz James Bonda. Obožavatelji britanske pjevačice bijesni su što se Trump u svojoj kampanji koristi glazbom slavne Adele, prenosi Independent. Mnogi se pitaju plaća li Trump Adele za korištenje njene glazbe.

“Adele nije dala dopuštenje da se njena glazba koristi u bilo kakvim političkim kapanjama”, poručio je glasnogovornik pjevačice.

Trump na svojim skupovima nije puštao samo Adeline stvari. Frontmen Aerosmitha Steven Tyler naredio je kontroverznom poduzeztniku da prestane koristiti njihovi baladu ‘Dream On’ na svojim skupovima, a Trumpu je čak poslao i sudsku zabranu. Tyler, objasnio je, nije želio da ga se na bilo koji način povezuje s predsjedničkom kampanjom Donalda Trumpa.

Komentiraj

FOTO:Screenshot/YouTube
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.