Zvijezda Muppet showa, žabac Kermit nakon razvoda od svoje dugogodišnje partnerice Miss Piggy nije gubio vrijeme i trenutačno je u vezi s članicom marketinškog tima tv-mreže ABC, piše Independent.

Vezu sa svinjom Denise, Kermit je potvrdio i na Twitteru. “Njezino ime je Denise. Jedna je od šefica marketinškog tima ABC-ja. Zapravo je jedna od najzaslužnijih za pokretanje novog showa… Jednostavno volim svinje”, rekao je u jednom intervjuu.

 

  • Vijest o razvodu popularnih likova Muppet showa objavljena prošli tjedan šokirala je njihove obožavatelje. U zajedničkom priopćenju objavili su da su nakon brojnih razmirica i dubokog promišljanja donijeli tešku odluku o prekidu ljubavne veze no da namjeravaju nastaviti suradnju u raznim projektima.

 

Za portal E!News Kermit je kazao još neke pojedinosti o prekidu: “Ponekad se dogodi da s nekim provedete niz godina i odjednom shvatite da ste odavno krenuli različitim smjerovima, a kad ste svinja i žabac, ti smjerovi mogu biti ekstremno udaljeni.”

Iako skeptični promatrači smatraju da je informacija o prekidu marketinški trik uoči početka emitiranja nove serije o popularnim Muppetima, Miss Piggy je potvrdila da vijest o razvodu nije puka glasina te je u međuvremenu glumcu Alanu Cummingsu tweetala da poruči svojim “slatkim, slobodnim prijateljima” da je ponovno slobodna.

O novoj Kermitovoj izabranici Denise zasad nema podrobnijih informacija.

Komentiraj

FOTO:EPA/STEPHANIE PILICK
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.