Cijeli svijet je poludio za aplikacijom Pokemon GO, kojom love neobična stvorenja svojim mobitelima, a nije trebalo dugo čekati na vijest o ekranizaciji igrice, koja će tvorcima zasigurno donijeti puno novca. Cijene dionica Nintenda, djelomičnog vlasnika brenda, porasle su za čak 25%.

Legendary Entertainment objavio je kako će sljedeće godine početi produkcija filma u kojem će u centru pažnje biti – Pokemoni. Film će se fokusirati na Detektiva Pikachua – lik koji je predstavljen u Japanu ove godine putem video igre.

Pokemoni su svjetlo dana prvi put ugledali 1996. godine u obliku video igre. Ona je dovela do popularne televizijske serije i franšize s filmovima. Nemojmo zaboraviti ni karte, koje su zaludjele svijet početkom 2000-tih godina.

Ovo nije prvi izlet Legendary Entertainmenta u snimanje filma po nekoj video igri. Nedavno su objavili ‘Warcraft’, prema vrlo uspješnoj role playing igri World of Warcraft. Ova medijska tvrka bila je uključena i u ‘Jurassic World’, ‘The Dark Knight Rises’ i ‘Godzillu’.

Komentiraj

FOTO:Pixabay
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.