Massimiliano Natalucci rođen je pod sretnom zvijezdom. Talijan je u svoje 45 godine preživio dvije velike tragedije – onu u Heyselu prije 30 godina i onu u koncertnoj dvorani Bataclan u petak.

Tijekom terorističkog napada u Parizu Natalucci je samo lakše ozlijeđen, objavila je njegova obitelj. U napadu na dvoranu u kojem je koncert imala američka skupina Eagles of Metal Death poginulo je 89 ljudi. Naoružani napadači upali su u dvoranu usred koncerta i počeli pucati. Na koncert je stigao s prijateljem, koji je u napadu ranjen u rame, te operiran u pariškoj bolnici.

“Teroristi su bili samo tri metra od njega”, ispričala je njegov otac za talijanske medije, prenosi britanski Telegraph.

Trideset godina ranije, tada 15-godipnji Natalucci, sa svojim je ocem i ujakom krenuo na utakmicu finala Kupa europskih prvaka između talijanskog Juventusa i engleskog Liverpoola na stadion Heysel u Bruyellesu. Jedan nosivi zid stadiona se srušio, pri čemu je poginulo 39 ljudi, većinom navijača njegovog Juventusa.

Teoriju o tome da je rođen pod sretnom zvijezdom ‘srušila’ je Nataluccijeva sestra koja je rekla kako iza svega stoji poljubac kojeg je donio od pape Ivana Pavla II. u Rimu kada je imao osam godina.

Komentiraj

FOTO:EPA/WILL OLIVER
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.