U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak navečer na autocesti A3, kod Gornjih Bogićevaca poginuo je 45-godišnji srbijanski državljanin na kojeg je dok je stajao pored zaustavljenog osobnog automobila naletio tegljač bosanskohercegovačkih oznaka, izvijestila je u petak ujutro slavonsko-brodska policija.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće u 21,35 na južnom kolničkom traku A3 kod Gornjih Bogićevaca došlo jer je 45-godišnjak bio u svojstvu pješaka pokraj zaustavljenog osobnog automobila, na desnom voznom kolničkom traku, na koji je naletio tegljač iz Bosne i Hercegovine. Tegljač je vozio 43-godišnji bosanskohercegovački državljanin, navodi se u policijskom priopćenju.

O prometnoj nesreću u kojoj je poginuo 45-godišnjak policija će izvijestiti općinsko državno odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Komentiraj

FOTO:Grgo Jelavic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.