Bila je poznata po tome što izgleda godinama mlađe zahvaljujući stalim spa tretmanima i izbjegavaju sunca. Ali, kada se Courteney Cox u srijedu pojavila na premijeri serije ‘Hand of God’ u Los Angelesu, zvijezda ‘Prijatelja’ izgledala je gotovo neprepoznatljivo.

51-godišnja glumica, koja je u prošlosti sama priznala kako je koristila Botox, imala je bucmaste ‘bakine’ obraze i oči manje nego smo navikli na njenom licu, kao da je tu ipak bilo posla za plastične kirurge. Ali, crnokosa je glumica rekla kako ne posjećuje plastičnog kirurga. Lice joj je bilo kao smrznuto, a to nije mogla sakriti.

“Nije tajna da sam u prošlosti koristila Botox, ali ne idem pod nož”, rekla je u razgovoru za Closer bivša supruga glumca Davida Arquetta (43), kojeg je upoznala na setu ‘Vriska’. Sada je sretno zaljubljena u 39-godišnjeg Johnnyha McDaida iz Snow Patrola. “Johnny ionako nije u tom Hollywood điru, pa nema pritiska da moram izgledati kao 20-godišnjakinja zbog njega”, dodala je Cox.

U intervjuu kojeg je 2013. dala magazinu New You, Cox, inače majka 11-godišnje Coco, rekla je kako bi probala sve što bi zadržalo mladolik izgled. Istaknula je kako je ljubitelj lasera, koje je nazvala ‘valom budućnosti’.

Cox bi se trebala udari za McDaida ovog ljeta, a na svadbi će pjavati njena kćer iz braka s Arquetteom, Coco. Cox je navodno bila jedna od djeveruša na vjenčanju njene kolegice iz ‘Prijatelja’ Jennifer Aniston i Justina Therouxa.

Komentiraj