Španjolska policija je u trgovini rabljenom robom na jugu Malage otkrila bicikl Australca Simona Gerransa koji mu je ukraden na kraju treće etape biciklističke utrke po Španjolskoj.

Lopovi očito nisu dobro procijenili koliko vrijedi ukradeni plijen pa je Australčev bicikl, vrijedan oko 12.000 eura, prodan za samo 120 eura.

Policajci su naišli na bicikl tijekom inspekcije trgovine u Malagi,a postao im je sumnjiv zbog niske cijene iako je reklamiran da posjeduje “izuzetne karakteristike”. Istragom je odmah utvrđeno da bicikl u trgovini odgovara opisu bicikla koji je ukraden Gerransu nakon treće etape Vuelte 24. kolovoza.

Bicikl je trgovini prodao čovjek koji je od ranije poznat policiji, a u krađu je navodno upletena još jedna osoba, priopćila je policija u Malagi dodavši da je o svemu obaviještena momčad Orica GreenEdge za koju vozi Gerrans.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.