FaH

Pop pjevačica Katy Perry bacila je oko na nekretninu u Los Angelesu koja je nekad bila samostan, ali časne sestre koje su u njemu živjele čine sve kako ona ne bi došla u njegov posjed.

Perry je ponudila 14,5 milijuna dolara za tu nekretninu, ali se časnim sestrama ne sviđa njezin stil života i zato su odlučile prodati imanje drugom kupcu.

Međutim, umiješala se nadbiskupija koja je podignula tužbu kako bi blokirala prodaju drugom kupcu. Nakon toga su časne sestre zatražile da se nabiskupiji onemogući miješanje u taj spor. Sud će odlučiti o tome tko ima pravo prodati imanje.

Sudac je u ponedjeljak pozvao sukobljene strane da izglade razlike prije ročišta 30. srpnja.

Perry navodno pokušava pridobiti časne sestre. Ona se sastala s njima u svibnju kako bi im izložila svoje planove vezane za nekretninu. Konzervativno odjevena, otpjevala im je kršćansku himnu “happy Day”, a zatim im je pokazala svog “Isusa” tetoviranog na ruci.

 

Komentiraj

PREKOFaH
Podijeli objavu
Prethodni članakVISOKI POVJERENIK ZA BiH: Korumpirana vlast u RS štiti se referendumom
Sljedeći članakMerkeličin balkanski moment
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.