Navijačka skupina Bayern Münchena planira prosvjedovati protiv nevjerojatno visokih cijena ulaznica za gostovanje kod ‘Tpnika’ u Ligi prvaka, prenose u četvrtak strani mediji. Navijači ‘FC Bayern Worldwide’ poručuju kako na Emirates neće uopće ući prvih pet minuta susreta koji se igra sljedećeg tjedna. Razlog je cijena ulaznice od 87 eura.

Istraživanje koje je proveo BBC pokazalo je kako Arsenal ima najskuplje dnevne karte u Premierligi (131 euro), dok su cijene karata za gostujuće utakmice od 35 do 87 eura. Trener Arsenala Arsene Wenger poručio je kako je ‘njegov posao da pruži vrijednost’, dodajući kako postoji volja da se cijene ulaznica snize..

Najjeftinija Bayernova sezonska karta u Bundesligi je 190 eura. Bayern je na Facebooku objavio kako će njegovi navijači na put u London potrošiti više od 100 eura, nakon što se na cijenu ulaznice dodaju naknade.

Navijači poručuju kako će na stadion ući tek nakon pet minuta, pokazujući kakav je to nogomet bez navijača. Ostatak utakmice zdušno će bodriti svoju ekipu pokazujući i ‘drugu stranu medalje’, odnosno demonstrirajući koliko su navijači važni u ‘najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu’.

Komentiraj

FOTO:Pixabay
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.