Vojislav Šešelj dobio je važeću putovnicu i još jednom najavio svoj dolazak u Zagreb, javlja Kurir.

“Čekao sam 30 dana i dobio sam tog posljednjeg 30. dana, koliko je potrebno po zakonu za izdavanje putovnice. Neka me Kolinda čeka, eto mene, stižem u Zagreb i na Trg bana Jelačića. Na kraju krajeva, neka Kolinda kaže koji joj datum odgovara da provedemo jedan romantičan vikend na Pantovčaku”, rekao je vođa srpskih radikala.

Šešelj je 4. travnja u Zemunu podnio zahtjev za izdavanjem putovnice, a odmah nakon oslobađajuće presude kojom ga je Haški sud oslobodio krivnje za ratne zločine, Šešelj je najavio posjet Zagrebu i Sarajevu.

“Idem na Trg bana Jelačića da malo sjedim u gradskoj kavani i da obiđem one dvije knjižare u samom centru, a onda se idem predati u zagrljaj svojoj dragoj Kolindi”, ranije je rekao Šešelj.

“Vidjeli ste kako im se kost zaplela u grlu kad su krenuli džonom na mene. Odmah sam im promijenio strukturu državnog vrha. Najurio Ivu Josipovića, poslije Milanovića, doveo na vlast moju dragu Kolindicu i sad očekujem da me pozove u službenu posjetu”, rekao je Šešelj na konferenciji povodom oslobođenja.

Komentiraj