Zbog prometnog kaosa oko stadiona Upton Park i napada navijača West Hama na autobus s igračima Manchester Uniteda, početak zaostale utakmice 35. kola Premiershipa između ‘Čekičara’ i ‘Crvenih vragova’ je pomaknut za 45 minuta.

Navijači West Hama su napali autobus s igračima ManU-a raketama i bocama pri čemu su razbili jedan prozor. Policija je uz dosta problema ipak uspjela dopremiti igrače Uniteda na stadion. Međutim, početak susreta je pomaknut na 21:30 po hrvatskom vremenu.

“Nije bilo ugodno, no nekako smo došli do stadiona,” kazao je napadač ManU-a Wayne Rooney, dok je menadžer Louis van Gaal ljuto dodao: “Ponovo u Londonu imamo problema. Ovo je naša druga utakmica u Londonu ove sezone kojoj je kasnio početak.”.

Ljut je bio i suvlasnik West Hama David Sullivan, ali na gostujuću momčad.

“ManU je odavno trebao biti na stadionu. Nije mi jasno zašto su tako kasno krenuli na susret. Nakon utakmice smo pripremili program za naše navijače, no sasvim sigurno dio ih neće ostati jer će morati juriti na vlakove i autobuse.”

West Ham se utakmicom protiv Manchester Uniteda oprašta od stadiona Boleyn Ground, poznatijeg kao Upton Park nakon 112 godina jer će od iduće sezone igrati na Olimpijskom stadionu.

Komentiraj