Na ulazu u džamiju u mjestu Omerovići, općina Tomislavgrad, jutros je desetak mladića postavilo plinsku bocu i pustilo plin, javlja Ministarstvo unutarnjih poslova Livanjskog kantona.

Policiji je prijavljeno da su se mladići u 5.30 sati u dva automobila dovezli do džamije, iznijeli plinsku bocu iz vozila, postavili je ispred ulaza u dvorište i pustili plin.

Uslijedile su galama i psovke, flašom je razbijeno staklo na vozilu Passat, da bi mladići krenuli prema 43-godišnjem Z.Đ. koji je vidjevši što se sprema pobjegao i zaključao se u štali.

Huligani su potom razbili vjetrobran na terencu “mercedes” u vlasništvu Z.Đ. koji je bio parkiran uz štalu, a divljanje je prestalo tek kad su na mjesto događaja počeli pristizati stanovnici sela Omerovići.

Prije izlaska iz sela vandali su flašom razbili i prozor na prizemlju obiteljske kuće u vlasništvu 64-godišnjeg A.R. i krenuli u pravcu Posušja. MUP traga za počiniteljima, piše Avaz.ba.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.