Supružnike Cvjetković, Mariju i Tomislava, koji su u petak dragovoljno ovrhovoditeljima predali kuću na zagrebačkom Bukovcu, primio je u svom kabinetu predsjednik Sabora Josip Leko.

Sastanku, zatvorenom za javnost, nazočili su i odvjetnici Vladimir Gredelj i Zvjezdana Znidarčić Begović.

Vidno pod dojmom svega što se u petak događalo, Tomislav Cvjetković kratko je komentirao sastanak s Lekom, kazavši kako su ga zamolili da, kao prvi među jednakima, potakne određene rasprave.

  • Sastanku, zatvorenom za javnost, nazočili su i odvjetnici Vladimir Gredelj i Zvjezdana Znidarčić Begović.

Zamolili smo ga da se situacija (poput naše) više ne događa, za nas je već kasno, no možda se može pomoći “nekim drugim Cvjetkovićima”, rekao je Cvjetković, navodeći da su odvjetnici “na stručnoj razini iznijeli” njihov slučaj.

Predsjednik Sabora je prihvatio naša razmišljanja, najavio neke stvari, prenio je Cvjetković, priznajući da mu je bilo teško pratiti stručna razmišljanja, s obzirom da se njegova obitelj nema “gdje vratiti doma”.

Upitan gdje će sada sa obitelji, odgovara kako “ima ljudi koji će im pomoći”.

“Mi ćemo se snaći, ali (…) imamo petero djece, kako njima objasniti da ne mogu do nekih svojih stvari, ne znam što me čeka”, rekao je.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.