16-godišnja Rebeka Radić iz Primoštena koja se u srpnju vratila iz američkog Pittsburgha gdje su joj odstranili tumor na mozgu, ponovno je boravila u SAD-u na rutinskoj kontroli, a nalazi su pokazali da Rebeka može uživati u životu punim plućima, navodi portal Index.

Humanitarnom akcijom “Život nema cijenu” prikupljena su novčana sredstva potrebna da bi Rebeku operirali u Americi i tako joj spasili život. Cijela hrvatska javnost je putem Facebooka pratila njezin put te je bodrila prije i čestitala joj nakon životno važne operacije. Hrvatska se ujedinila i sakupila 80 tisuća američkih dolara za operaciju.

“Evo prošlo je već šest mjeseci od operacije i naša Rebeka je prošli tjedan išla na rutinsku kontrolu u Pittsburgh. S velikim olakšanjem i srcem ispunjenim zahvalnošću htjeli smo vas obavijestiti kako smo svi skupa dobili najljepši mogući poklon za ovaj Božić. Dakle nalazi su pokazali kako je sve u redu i da Beka može uživati u životu punim plućima. Zahvaljujemo vam svima što ste bili dio ove priče i želimo vam od srca Sretan Božić te zdravu i blagoslovljenu Novu Godinu”, stoji u postu stranice Život nema cijenu.

Komentiraj

FOTO:Dusko Jaramaz/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.