Podrpao sam se s režiserkom što je u Ministarstvo dolazila žicat lovu za film… DOŠLO JE TO DO MOJE ŽENE pa mi je svako malo nenajavljena uletavala i te prepade je produžila i na Hasanbegovićev mandat. K’o da nije bilo dovoljno što nas je Hasan držao u stalnoj napetosti od otkaza… Hasanov mandat bio je najteži. Ono, odjednom disciplina, rad, neizvjesnost

Povodom praznika rada, Prvog maja, napravio sam intervju s jednim uhljebom iz Ministarstva kulture. Dugo sam ga nagovarao na razgovor. Pristao je tek kad sam mu obećao da mu neću spominjati ime. Pod pauzom za ručak našli smo se u Botaničkom vrtu. Nervozno se osvrtao dok sam uključivao diktafon na mobitelu:

Kako ste postali uhljeb?…

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PODIJELI
Perjanica nove hrvatske satire i začetnik balkaniziranog gonzo novinarstva, u kolumnama neodgovorno uzurpira medijski prostor za vlastiti probitak u politiku, gdje će ostvariti svoje životne ambicije: ne raditi ništa. Potomak oca branitelja i majke esdepeovke, Svirac je mutant bez iluzija koji se kao jegulja provlači između lijevih i desnih, crvenih i crnih.