Belgijski nogometni reprezentativac i član osvajača njemačkog Kupa i Superkupa Kevin de Bruyne otputovao je u subotu u Manchester privatnim zrakoplovom kako bi finalizirao prijelaz u Manchester City, objavila je njemačka televizijska postaja Sport 1.

De Bruyne je u prošloj sezoni za Wolfsburg postigao 16 pogodaka i imao 28 asistencija, za što je proglašen najboljim igračem Bundeslige, a o njegovom prijelazu u “građane” špekuliralo se u njemačkim i engleskim medijima od početka prijelaznog roka koji završava 31. kolovoza u ponoć.

“Trebamo još dogovoriti neke detalje, ali vrlo brzo možemo zaključiti prijelaz”, rekao je u petak sportski direktor Wolfsburga Klaus Allofs nakon pobjede “vukova” nad Schalkeom, koju je De Bruyne odgledao s tribina.
Bude li transfer realiziran Wolfsburg bi za svog najboljeg igrača mogao uprihoditi između 75 i 80 milijuna eura, što su iznosi koji su se pojavljivali tijekom ljeta u njemačkim medijima. Bude li doista tako, bit će to rekordan transfer jednog igrača iz njemačke Bundeslige.

Komentiraj