Mrtvo tijelo motociklista pronađeno je u nedjelju oko 15,10 sati uz rub ceste Vozilići-Opatija, u općini Kršan, a djelatnici  prometne policije i općinska državna odvjetnica utvrđuju okolnosti i uzroke nesreće, izvijestila je istarska policija.

Dojavu o pronalasku mrtvog motociklista uz cestu, dva kilometra prije hotela Vidikovac, policija je zaprimila od Centra 112, koji je obavijest o tome dobio od jednog građanina, rekla je  glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Rogić Jukopila.

Policijski očevid je u tijeku.  Utvrđuju se okolnosti koje su dovele do nesreće, i još uvijek nije poznat uzrok s obzirom da se ne zna  je li došlo do slijetanja motocikla ili je u nesreći sudjelovao drugo vozilo, rekla je glasnogovornica Rogić Jukopila.

Potvrdila je da je na mjestu pronalaska mrtvog motociklista pronađen i motocikl. Neslužbeno se doznaje da je poginuli 38-godišnji muškarac s područja Rijeke.  Istraga je u tijeku.

Komentiraj

FOTO:Hrvoje Jelavic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.