U Fužinama je u subotu u podne tradicionalno “ispraćena” Stara godina uz sudjelovanje oko 10.000 Fužinaraca i njihovih gostiju pa se može reći da je u 17 godina organiziranja manifestacije to dosad najveći broj okupljenih željnih dobre zabave.

Središte ispraćaja bilo je, kao i dosad, na igralištu pokraj brane jezera Bajer, gdje je okupljene zabavljala grupa “Kocka šećera”. U ponudi, na štandovima, bile su kobasice u pecivu, kuhano vino i ostalo.

Turistička zajednica Općine Fužine, koja je organizirala podnevni ispraćaj Stare godine osigurala je dolazak i odlazak organiziranim prijevozom vlakom ili autobusima iz Rijeke i Zagreba. Unatoč tome, zbog izuzetno velikog interesa gostiju, na prilazima Fužinama iz smjera Rijeke i Zagreba tijekom jutra su se stvarale kolone, koje su već na autocesti bile duge nekoliko kilometara.

Komentiraj

FOTO:Goran Kovacic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.