U unutrašnjosti Hrvatske u srijedu ujutro prevladavat će magla i niski oblaci, dok će na Jadranu biti pretežno sunčano. Tijekom dana sa zapada će doći do postepenog porasta naoblake uz mjestimičnu kišu, moguću uglavnom na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana te u gorskoj Hrvatskoj. Najsunčanije će biti na istoku zemlje te na jugu Dalmacije, prognozira DHMZ.

Vjetar će uglavnom biti slab, dok će na moru zapuhati umjereno jugo. Najviša dnevna temperatura zraka između 12 i 16, na Jadranu od 18 do 23 °C.

Meteoalarm je za srijedu izdao žuta upozorenja za unutrašnjost Hrvatske zbog guste magle, te na obali zbog mjestimice jakog juga prema kraju dana.

U četvrtak će biti umjereno do pretežno oblačno povremeno s kišom. Kiša će biti češća na Jadranu i područjima uz Jadran. Sunčanije te uglavnom suho očekuje se na istoku zemlje.

Vjetar će većinom biti slab, na Jadranu će puhati umjereno i jako jugo. Najniža temperatura zraka od 3 do 6, na Jadranu od 10 do 13. Najviša dnevna temperatura između 11 i 15, a na Jadranu od 17 do 20 °C.

Komentiraj

FOTO:Pixabay
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.