HNS-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Anka Mrak Taritaš u petak je gostovala u ‘Dnevniku u 18 na N1 televiziji’ gdje je komentirala lokalne izbore.

“Nacionalne teme su zasjenile lokalnu kampanju svud u Hrvatskoj pa tako i u Zagrebu, ali ja ni u jednom trenutku nisam mislila da će ovo biti laka bitka protiv gradonačelnika koji je na čelu grada 16 godina. Ovo je teška bitka ali doći i na tih pola posto je veliki uspjeh”, rekla je Taritaš.

Dodala je i kako smatra da HNS ne smije podržati Andreja Plenkovića i ovakav HDZ, jer to nije njezin HNS i da ne bi bila u takvom HNS-u.

“Ostaje dovoljno građana koji su spremni glasati za mene. Drugi krug će biti referendumsko pitanje: Bandić ili mi. Svi koji kažu da ne žele surađivati s Bandićem indirektno čitam da će podržati mene. Na hipotetsko pitanje koga bih podržala odgovaram da bih podržala onog tko će ići protiv Bandića. odluka će biti laka jer ću to biti ja”, kazala je Taritaš o ulasku u drugi krug.

“Ja koristim i ovu priliku da pozovem građane da izađu i glasaju. Nema alibija da se kaže da se nema za koga glasati jer imamo osam kandidata. U nedjelju će biti kišovit dan i nema alibija za neizlazak na izbore. A onda 4. lipnja izađimo na ‘referendum'”, zaključila je HNS-ovka.

Komentiraj

FOTO:>HINA/Mario
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.