Jose Mourinho u utorak je na konferenciji za novinare odbacio tvrdnje da u svlačionici ‘Bluesa’ postoji revolt, poručivši kako su to tužne optužbe. “Optužujete igrača, ili više njih, za neiskrenost”, rekao je Mourinho.

“To je pitanje za igrače. Ako bi vas optužio da ste neiskreni novinari, bili biste uznemireni i vrlo vjerojatno protiv mene podigli tužbu”, poručio je Portugalac, čija se momčad nalazi na 15. mjestu Premiershipa. Od 11 utakmica, ‘Bluesi’ su upisali čak šest poraza.

Za loše izvedbe ove sezone Mourinho je okrivio ‘kombinaciju čimbenika’. “Znam zašto se ovo događa. Ali, trebalo bi mi užasno puno vremena da vam to objasnim. Sve je povezano s nogometom”. Na pitanje prima li ‘previše metaka’ za svoje igrače, Portugalac odgovara: “Za svoje ću igrače napraviti sve. Neću se promijeniti”.

BBC-jev Gerry Richardson u nedjelju je objavio kako je jedan od nogometaša Chelsea izjavio da bi radije izgubio nego pobijedio za Mourinha, a John Terry je rekao: “U cijeloj svojoj karijeri nisam čuo igrača koji je nešto tako izjavio”, poručio je. “Da to čuje netko od suigrača, ne bi prošlo dobro. Uvjeravam vas, 100% stojimo iza menadžera”. Dodao je kako su u posljednjih pet susreta nesretno izgubili i najavio kako će potpuno okrenuti stvari.

34-godišnji Terry dodao je kako će Mourinho biti u Chelseau i kada on završi svoju karijeru. “On je najbolja osoba koja će klub odvesti naprijed. Nepravedno je koliko kritika dobiva. On je, u baš svim aspektima, najbolji trener s kojim sam ikada radio”, poručuje Terry.

Komentiraj

FOTO:EPA/WILL OLIVER
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.