Menadžer Chelsea Jose Mourinho kazao je kako od uprave kluba nema pravo tražiti pojačanja u siječanjskom prijelaznom roku. Aktualni prvaci izgubili su sedam od 12 utakmica ove sezone, i nalaze se na 16. mjestu ljestvice.

“Sretan sam s igračima koje imam i vjerujem im”, rekao je Mourinho u najavi današnje utakmice sa Norwichem na Stamford Bridgeu. Posljednjih se tjedana naveliko šuškalo kako Chelsea kreće u siječanjsku kupovinu, a velik novac navodno su željeli potrošiti kako bi na Stamford Bridge doveli superzvijezde Barcelone i Juventusa Lea Messija i Paula Pogbu.

Ipak, Mourinho bi radije od igrača koje ima izvukao maksimum. “Naše predstave ove sezone nisu dovoljno dobre. Ako tražim da mi dovedu igrače, onda poručujem kako nemamo dovoljno da dostignemo naše ciljeve. Želim da odgovornost leži u mojim rukama i igračima. Želim da moji igrači osjete da im vjerujem i da ne trebam druge igrače”, dodaje Mourinho.

Posljednje tri ligaške utakmice Chelsea je izgubio, a nalaze se samo tri boda iznad zone ispadanja. “Vrijeme je da vodstvu kluba donesemo pozitivne odgovore”, dodaje.

Komentiraj

FOTO:EPA/WILL OLIVER
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.