Menadžer Chelsea Jose Mourinho poručio je kako proživljava ‘najgore razdoblje i rezultate’ u cijeloj svojoj trenerskoj karijeri. Ove se sezone ‘Bluesi’ u Premiershipu u sedam kola pobijedili samo dvaput, a izgubili četiri susreta te se sada nalaze na 14. mjestu.

“Doživljavam ovo kao fantastično iskustvo, iskustvo koje ne bih želio ponoviti. Ipak, to je odlično negativno iskustvo”, rekao je Mourinho na konferenciji za novinare na kojoj je najavio subotnji ogled sa Southamptonom.

‘The Special One’ kaže kako u momčadi Chelsea nema nemira i kako se njegovi igrači ponašaju odlično, bez obzira što se nalaze na osam bodova iza lidera prvenstva Manchester Uniteda. “Kada igrači pogriješe, znaju to i osjećaju to. Svi razgovaramo otvoreno međusobno, nema ‘primadona’. Kada napraviš pogrešku, o tome treba razgovarati. Ja to nazivam treniranjem”, dodaje.

Nezaobilazno pitanje na konferenciji bilo je ono o bivšoj liječnici kluba Evi Carneiro, koja je nakon degreadacije odlučila napustiti klub. “Posljednja dva mjeseca nisam to komentirao, a neću ni sada”, kaže. “Jednog ću dana progovoriti o tome, ali taj ću dan sam izabrati”.

Komentiraj