Trener Chelsea Jose Mourinho otkrio je u subotu kako mu je trebalo svega jedna minuta da nagovori Pedra da dođe na Stamford Bridge.

“Bio je to jednominutni telefonski razgovor. Pitao sam ga je li istina da želi napustiti Barcelonu. Odgovorio mi je da jest. Dodao je kako voli taj grad, to je njegov dom, ali i kako je došlo vrijeme za selidbu. Potom sam ga pitao je li već potpisao, na što mi je odgovorio ‘skoro, ali ne još’. Moje posljednje pitanje bilo je želi li doći ovdje, na što je rekao da želi”, rekao je Mourinho.

“I to je bilo to. Otišao sam kod ljudi u klub, i rekao kako su sada oni na potezu. Iskreno, mislio sam kako nikada neće napustiti Barcelonu”, dodao je.

 

  • Iako je momčad engleskog prvaka u sezonu krenula vrlo loše, Mourinho tvrdi kako su se preporodili dolascima Pedra i Babe Rahmana. A, kako kaže, još uvijek postoji mogućnost dolaska Johna Stonesa iz Evertona. Chelsea sutra igra protiv West Bromwich Albiona.

 

Ipak, Mourinho je priznao kako nije sretan početkom sezone. “Nisam sretan sa svojom formom. Naviknut sam na bolje rezultate od ovih. Nisam zadovoljan ni fotmom Ivanovića, Cahilla, Terryja, Azpija, Hazatda, Fabregasa, Matića”, nabrajao je Mourinho, ali je i dodao kako povrh svega nije zadovoljan svojom fotmom.

“Nitko nije sretan. Imamo jedan bod iz dvije utakmice. Nisam uopće sretan, nisam zadovoljan s nikim. Ili sam zadovoljan svima, ili nezadovoljan svima. Trenutno sam vrlo, velo nezdovoljan”, zaključio je Mourinho.

Komentiraj