EPA/ANDY RAIN

Aktualni pevak Engleske Chelsea ove sezone ne oduševljava. Svjestan je toga i menadžer Jose Mourinho, koji je na pitanje koju bi ocjenu svojoj momčadi nakon remija 2:2 s Newcastleom dao, na ljestvici od 1 do 10, kao iz topa ispalio: “Minus jedan!”

Mogli su ‘Bluesi’ ostati i bez boda u subotu, jer je Newcastle vodio 2:0 di 79. minute, kada Chelsea spašavaju Brazilci Ramires i Willain, koji su ušli s klupe. “Odigrali smo katastrofalno prvo poluvrijeme. Prestrašno koliko smo loši bili. Na poluvremenu sam rekao da žalim što imam samo tri izmjene, jer bih bio promijenio šest igrača”, rekao je Portugalac.

Willianov odličan slobodni udarac zaustavio je Newcastle na putu do njihove prve ovosezonske pobjede, a Mourinho je poručio kako mora dobro proučiti zašto su prvo poluvrijeme njegovi igrači bili toliko loši. Jer, dodaje, predstava u drugom poluvremenu bila je zadovoljlavajuća.

“Ramires i Willian pokrenuli su igru. Donijeli su intenzitet, dinamičnost, a Newcastle se s njima nije mogao nositi. Moram pokušati shvatiti zašto u jednom poluvremenu odigraju tako loše, a u drugom dobro. U prvom smo poluvremenu bili loši baš u svakom aspektu igre. Previše loših individualnih predstava, jednostavno je bilo nemoguće biti konkurentna momčad”, rekao je Mourinho.

Komentiraj

FOTO:EPA/ANDY RAIN
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.