Saborski zastupnici Mosta u četvrtak su obišli poplavljena područja u Sisačko-moslavačkoj županiji te su mještanima dostavili pomoć u vidu kućanskih potrepština i hrane, koju su članovi i simpatizeri te stranke prikupljali proteklih dana.

Riječ je o velikom kombiju napunjenom paketima s hranom za 18 poplavljenih kućanstava te potrepštinama i hrani za Crveni križ u Kostajnici, ali i slatkišima za mališane sa postradalih područja.

Obzirom da se voda još uvijek nije povukla pomoć se obiteljima do kojih se nije moglo doći drugačije, dostavljala i čamcima.

Čelnik Mosta Božo Petrov tom je prilikom pozvao građane na solidarnost.
“Kada se voda povuče trebat će i dalje pomoći ljudima da stanu na noge  i obnove svoje domove. Apeliramo na sve  da pomognu, donesu pomoć u Most, uplate  financijska sredstva u Crveni križ… Važno je samo da ti ljudi ne budu zaboravljeni”, poručio je.

Komentiraj

FOTO:HINA/ Dario GRZELJ
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.