Kandidat Mosta za gradonačelnika Velike Gorice Alan Šembera u subotu je na predstavljanju programa u tom gradu prozvao aktualnog gradonačelnika Dražena Barišića (HDZ) zbog lošeg upravljanja, najavivši spremnost uhvatiti se u koštac s neučinkovitošću gradske uprave.

Mostov kandidat prozvao je Barišića zbog neiskorištavanja prirodnih resursa, izostanka zapošljavanja te neuspješnog povlačenja novca iz europskih fondova, objavio je HRT.

„Nema nedodirljivih. Ima samo onih koji se boje našeg zajedništva jer mi smo prijetnja njihovim vezama, lažnim obećanjima i mnogim kriminalnim radnjama“, rekao je Šembera.

Dodao je da je u “mnogim istomišljenicima i dragim ljudima iz Mosta” pronašao snažno uporište i podršku da tome napokon stane na kraj u Velikoj Gorici i Turopolju.

Šembera je istaknuo značaj neiskorištenih potencijala, kao i prirodnih resursa okolice u razvitku grada Velike Gorice, ali i spremnost uhvatiti se u koštac s neučinkovitošću gradske uprave, priopćio je Most.

Svojim dolaskom na predstavljanje programa u velikogoričkom Pučkom otvorenom učilištu, potporu Šemberi dali su ministar zaštite okoliša i enrgetike Slaven Dobrović te saborski zastupnici Robert Podolnjak i Marko Sladoljev.

Komentiraj