Zastupnici Mosta danas su u Saboru podržali izbor Ranka Ostojića za predsjednika Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost iako je ostatak Domoljubne koalicije glasao protiv.

Ipak, njihov zastupnik Maro Kristić kaže kako su se na to odlučili isključivo jer to mjesto pripada oporbi.

“Ranko Ostojić je prava slika onoga u što je Zoran Milanović pretvorio SDP, horda huškača koji znaju samo sijati mržnju i podjele i vrijeđati. Žao nam je sto je SDP Hrvatske inzistirao na Ostojiću i mi smo ga podržali isključivo jer to mjesto pripada oporbi iako čovjek koji se izražava na takav način nije zaslužio da vodi ovaj Odbor. Njegova retorika je primjerenija uličaru, nego saborskom zastupniku i predsjedniku jednog tako važnog odbora. Sjetimo se samo njegovih neprimjerenih izjava i uvreda. Nažalost, taj čovjek je problem SDP a i njihova sramota”, poručio je Kristić.

I Mostova zastupnica Ines Strenja Linić rekla je kako je MOST u ovom slučaju samo poštivao zakon, ali i da je SDP trebao puno primjerenijeg kandidata odabrati jer dodaje kako postoje časni SDP-ovci koji su trebali biti predloženi.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.