Danski vlasnik trgovine oružjem u Južnoafričkoj Republici uhićen je nakon što su u njegovom domu pronađeni dijelovi ženskih genitalija, točnije njih 21. Gentalije je 58-godišnjak čuvao u plastičnim vrećicama u zamrzivaču, a policija je u njegovoj kući pronašla i anesteziju i kirurške instrumente, prenose svjetski mediji.

Jedna od žrtava 58-godišnjeg Petera Frederiksena upozorila je policiju na njegova (ne)djela, kazao je glasnogovornik policije Hangwani Mulaudzi koji je dodao kako moli sve žene koje je zlostavljao da istupe.

Pred sudom će se pojaviti sa optužbama za seksualni napada, a policija je potražila pomoć forenzičkih stručnjaka koji mogu pronaći i druga kaznena djela za koje bi mogao biti optužen. Motiv Danca nije poznat, a još uvijek nije poznati dolaze li dijelovi tijela od 21 različite žene, kao ni kako je počinio napade i jesu li žrtve žive ili ne. Ipak, policija vjeruje kako većina žrtava dolazi iz Lesota.

Danski državljanin vlasnik je trgovine oružjem u gradu Bloemfontein u središnjoj provinciji Free State, a Danska ga traži zbog ilegalne prodaje vatrenog oružja.

Komentiraj

FOTO:Pixabay
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.