Španjolski napadač Alvaro Morata mogao bi ovoga ljeta preseliti iz Juventusa u Bayern u zamjenu za braniča Medhija Benatiju i nešto novca.

Talijanski mediji navode kako je 23-godišnji španjolski napadač velika želja Carlo Ancelotti, koji će od srpnja preuzeti Bayern. Ancelotti i Morata su odlično surađivali dok su obojica bili u Real Madridu.

Morata je član torinske ‘Stare dame’, ali Real ima pravo prvokupa za 30 milijuna eura, a potom ga može ‘preprodati’ nekom trećem klubu. Prvo se nagađalo kako bi ‘Kraljevski klub’ taj posao mogao obaviti s Arsenalom, međutim, sada se u igru uključio i Bayern. Bavarci u posao žele ubaciti i Benatiju koji je već duže vrijeme na meti Juventusa. Talijanski prvak ga želi pod svaku cijenu, a u Munchenu je već prekrižen.

Morata je ove sezone postigao 10 golova u 40 nastupa u svim natjecanjima.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.