Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić potpisao je u srijedu novi ugovor s Real Madridom, koji će ga za Santiago Bernabeu vezati do 30. lipnja 2020. godine.

Modrić je novi ugovor potpisao u društvu predsjednika kluba Florentina Pereza. “Želja mi je završiti karijeru u Realu, a s ovim ugovorom sve sam bliži ostavrenju te želje”, rekao je Modrić novinarima na Santiago Bernabeu.

Naglasio je kako je ovo vrlo poseba dan za njega. “Sretan sam i uzbuđen što sam potpisao novi ugovor s najboljim klubom na svijetu. Hvala klubu i predsjedniku što imaju povjerenja u mene. Obećajem da ću nastaviti davati 100% i naporno raditi kako bi zadovoljio sve. Nadam se novim uspjesima u budućnosti”, kazao je kapetan ‘Vatrenih’.

Modrić je rekao i kako se u posljednje četiri godine, koliko je u Madridu, razvio kao igrač. Kaže i kako se osjeća sve bolje te se nada da će se ne travnjake vratiti brzo. “Kao kompliment gledam na izjave da se osjeti moj izostanak iz ekipe, to mi daje još samopouzdanja”. Kaže kako je ova generacija najbolja s kojom je ikada igrao.

“Još uvijek nisam postao španjolski prvak. Nadam se da ćemo to ostvariti ove godine. Mogu reći da nam je to prioritet, jer četiri godine bez naslova je predugo za klub kao što je Real. Ali, to ne znači da ne želimo osvojiti i Ligu prvaka i Kup”, kaže Modrić.

??☝ #Modric2020??? #Modric2020
? LIVE: Luka Modrić talks to the media about his contract extension.

? EN VIVO: Luka Modric habla en rueda de prensa tras su ampliación de contrato.

Posted by Real Madrid C.F. on Wednesday, October 19, 2016

Komentiraj

FOTO:EPA/PACO CAMPOS
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.