– Hrvatski reprezentativac i vezni igrač Real Madrida, Luka Modrić, rekao je nakon teškog poraza od Barcelone 0-4 da on i suigrači nisu izgledali kao momčad i da to nije prvi put da im se to događa, te da su previše prostora ostavljali kvalitetnim igračima katalonske momčadi koji to iskoristili.

„Ovo je težak trenutak za nas. Nismo očekivali da bi mogli igrati tako loše i izgubiti“, izjavio je Modrić podno stadiona Santiago Bernabéu. „Ne znam što je razlog. Nije nedostatak želje“, rekao je hrvatski nogometaš koji je u formaciji 4-3-3 proveo svih 90 minuta na terenu.
„Jednom ili dva puta ranije sam rekao da moramo učiti na greškama. No opet nismo bili momčad. Moramo vidjeti zašto se to događa. Kada smo svi ujedinjeni, kao ekipa, onda smo dobri. Ovo nije bio prvi put da nam se to događa, da ne igramo kao momčad“, rekao je i naglasio da se tako ne može igrati protiv Barcelone.
„Nismo bili kompaktni na terenu, davali smo im prostor, a oni su dobri i to su iskoristili“, dodao je.
Ponovio je da je ovo težak trenutak za Real Madrid. Publika ih je ispratila zvižducima tražeći ostavke vodećih ljudi kluba.
„O zvižducima i o tome mi igrači nismo razgovarali. No normalno da je publika nezadovoljna. Zaslužili smo kritike večeras“, rekao je.
Barcelona sada ima šest bodova prednosti ispred madridske momčadi čiji je trener Rafael Benítez tek rekao da je na terenu imao dovoljno kvalitetne igrače da odgovore bolje i da će idućih dana analizirati gdje su učinjene greške.
„Sada moramo pokazati karakter. Mi smo Real Madrid i ne možemo samo spustiti ramena. Moramo se dići iz ove situacije“, zaključio je.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.